kerékőr.hu

Céginformáció

AUBIZ Bt.

1162 Budapest, Ferenc utca 63/B.

Adószám: 21979055-2-41

Cégjegyzék: 01-06-765705

Fizetés és Szállítás

Termékünket lehetősége van személyes átvétellel megrendelni vagy házhozszállítás / kiszállítással is. 

A terméket személyesen telephelyünkön veheti át a megadott címen. Személyes átvétel esetén készpénzben illetve bankkártyával is lehet fizetni. 

Házhozszállítás esetén a kiszállító  / kézbesítő cég táblázatban feltüntetett árak érvényesek.

Utánvétel esetén kézbesítéskor, a kézbesítőnél történő fizetés esetén akár készpénzzel akár bankkártyával is fizethet. Cégünk 690,-Ft forint utánvét díjat számol fel.

A termék rendelése minden esetben pontos típus egyeztetés alapján történik. Amennyiben bármi miatt a termék nem felel meg az adott gépkocsira természetesen cseréljük azt.

Kerékőr adapter megrendelése minden esetben egyedi kódszám alapján történik és teljesen egyedi gyártással készülék. Emiatt kérjük vegye figyelembe, hogy a megrendelést kizárólag kiegyenlített számla után tudjuk elindítani A megrendelés elindítása után nem áll módunkban megrendelést sem törölni sem az összeget visszatéríteni.

Fizetés

Banki utalás / Átutalás

A terméket pontos típus egyeztetése után elküldjük a díjbekérőt a számlázz.hu rendszerén keresztül. Ezt emailben kapja meg. Ilyenkor lehetősége van a díjbekérőt online bankkártyával vagy banki átutalással rendezni. Amint az összeg megérkezett számlánkra, a rendszer számlát állít ki és emailben elküldi az ön részére.

McGard kerékőr adapter esetén, mivel az adapter teljesen egyedi gyártású és kizárólag az ön megrendelésére készült a rendelést csak a számla teljes összegének beérkezése után tudjuk a gyártásnak leadni. Kerékőr adapter esetén az egyedi gyártás miatt a terméket nem tudjuk visszavenni és a gyártás megkezdése után az összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

Online fizetés bankkártyával

A terméket pontos típus egyeztetése után elküldjük a díjbekérőt a számlázz.hu rendszerén keresztül. Ezt emailben kapja meg. Ilyenkor lehetősége van a díjbekérőt online bankkártyával. A kézbesítő cégnél szintén lehetősége van a terméket bankkártyával kifizetni. 

McGard kerékőr adapter esetén, mivel az adapter teljesen egyedi gyártású és kizárólag az ön megrendelésére készült a rendelést csak a számla teljes összegének beérkezése után tudjuk a gyártásnak leadni. Kerékőr adapter esetén az egyedi gyártás miatt a terméket nem tudjuk visszavenni és a gyártás megkezdése után az összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

Készpénz

Futárszolgálattal történt kiszállításkor és személyes átvétel esetén is lehetősége van terméket készpénzben kifizetni kollégánknál ill. a kézbesítőnek. A számlát emailben küldjük el.

Utánvét

Amennyiben a terméket házhozszállítással kérte, lehetősége van a kézbesítőnél ill. a futárszolgálatnál a terméket  átvételkor akár készpénzben akár bankkártyával kifizetni. Az utánvét díja plusz 690 ft. A számlát emailben küldjük el.

Bankkártya

Személyes átvétel esetén lehetősége van telephelyünkön az átvételkor a termék összegét bankkártyával kifizetni. A számlát emailben küldjük ki.

Kiszállítás / házhozszállítás esetén a termék összegét kézbesítéskor a kézbesítőnél tudja bankkártyával rendezni . A számlát e-mailben küldjük ki.

Akár kerékőr készlet , akár  kerékőr adapter rendelése esetén, az előre kiállított díjbekérőt e-mailben küldjük ki. Ilyenkor lehetősége van ezt online bankkártyával  kifizetni. A tranzakcióról a számlát emailben küldjük ki.

Garancia és csere

Kerékőrt pontos típus egyeztetés alapján tudunk rendelni. Gyári listából dolgozunk , a pontos típust a gépkocsi azonosítása alapján tudjuk megrendelni. Amennyiben az adatok pontosak 99,9% -ban félreértés nem történhet. Ennek ellenére, amennyiben az autón bármilyen átalakítás van, eltér a gyári adatoktól, listától, kollégáink mindent megtesznek hogy megtaláljuk, egy az adott gépkocsinak megfelelő kerékőrt. Téves rendelés esetén (vagy pontatlan adatokkal rendelt készletnél) lehetősége van a készletet visszaküldeni vagy személyesen visszahozni és természetesen kicseréljük, amennyiben az sértetlen és tiszta csomagolásban jut vissza hozzánk. A szállítási költség az ügyfelet terheli.

Kiszállítás

Termékünket a GLS futárszolgálat vagy a Magyar Posta (MPL) kézbesíti.

  • GLS pontra 2 kg-ig bruttó 2100 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 2100 Ft/db.
  • Előre utalással ingyenes
  • Utánvéttel + 690 Ft
  •  

Add Your Heading Text Here

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.
  • Utánvéttel + 900,- Ft